Вече сме 6534
отбор свежари!
0892303004

Общи въпроси - ПОМОЩ

Общи въпроси - ПОМОЩ


1. Какво е SvejiOferti.bg?


SvejiOferti е интернет платформа, която Ви предлага всеки ден по една нова оферта на невероятна цена и уникалната възможност да печелите, като натрупвате спестените от Вас пари под формата на точки, които Ви правят участник, в организираните от сайта игри. С нас получавате ексклузивни отстъпки, които не би било възможно да получите сами, при търговските ни партньори - oтстъпки между 50% и 90%.
Офертите, които Ви предлагаме са най-разнообразни и включват предложения от ресторанти и клубове, фитнеси, студия за красота, екстремни спортове, и всякакви други забавления и приключения.


2. Как е възможно да има такава отстъпка?


Възможно е със силата на колективното пазаруване. Дневната оферта в SvejiOferti само една за всеки град, в който предлагаме такава и интернет потребителите от съответното населено място виждат само нея. Тези, които желаят да се възползват от така представената Оферта на деня, могат да го направят като я купят чрез SvejiOferti.  Целенасочената реклама, която правим, съответно води и до множество покупки, което дава възможност да получим от бизнеса, който осигурява услугата, невероятната отстъпка.


3. Как става заплащането на офертите?


Заплащането може да се извърши в брой (от каса на Изипей АД), по банков път, от банкомат, както и по електронен път през страницата на SvejiOferti. Поддържаме най-популярните способи за онлайн плащания в реално време. Работим с ePay.bg, eBG.bg и PayPal.com. Повече информация за плащанията можете да намерите тук.


4. Как мога да следя новите оферти?


Най-добрият начин е всеки ден да проверявате страницата на SvejiOferti, за да се информирате за новите ни предложения и проследявате движението на своя уникален код, като участник в нашата игра. Освен това можете да се абонирате, като ни оставите email-а си, за да получавате своевременно офертите за Вашия град.


5. Аз имам бизнес и искам да предложа отстъпка чрез SvejiOferti


Екипът на SvejiOferti търси постоянно нови и интересни услуги, които да предложи на потребителите си. Промотирането на Вашия бизнес със SvejiOferti  ще Ви донесе сигурни клиенти, които веднъж заплатили ще дойдат при Вас да изпробват услугата Ви. Каква част от тях ще станат Ваши лоялни клиенти зависи само и единствено от Вас. За да предложите Ваша услуга на нашите потребители, посетете раздела За Бизнес Партньори.


6. Как да си купя оферта от SvejiOferti?


Когато видите оферта, която желаете да закупите можете да го направите като просто натиснете бутона „Купи”. В случай, че конкретната оферта предлага повече от една ценова опция, изберете ценовия пакет, който желаете да закупите.
За да купите оферта от SvejiOferti, трябва да имате потребителски акаунт в нашата страница. Ако вече имате такъв, влезте в него, за да осъществите покупката си. В случай, че все още нямате акаунт в SvejiOferti попълнете полетата в лявата колона, където е отбелязано „Не, нямам акаунт”. Системата автоматично ще Ви създаде такъв и ще можете да продължите незабавно към поръчката.
На страницата, на която правите поръчката, след като попълните данните, изберете най-удобния за Вас метод на плащане. Повече за методите на плащане ще намерите тук.
Запознайте се с Условията за ползване и изпратете формата, като натиснете бутона „Продължи”. Ще бъдете отведени в страницата за плащане на избраният от Вас метод на плащане.

7. Какво да направя след като купя oферта от SvejiOferti?


След като закупите оферта от SvejiOferti, системата генерира ваучер, който можете да намерите в страница Моите ваучери. Разпечатайте ваучера на хартиен носител и при съблюдаване на срока, за който ваучерът е валиден, можете да отидете и да консумирате това, за което сте платили. Повече информация за ваучерите и за това как да ги използвате можете да намерите тук.


8. Кога мога да използвам услугата, която съм купил?


В конкретните условия за ползване на всеки ваучер е посочен периода, в който можете да го използвате. Повече информация относно ваучерите можете да намерите тук.