Вече сме 6495
отбор свежари!
0892303004

Ултразвуков уред за контакт против насекоми и гризачи Pest Reject, Бял

21.99 лв.
  • Реална стойност:
  • 30.99лв.
  • Отстъпка от нас:
  • 29%
  • Спестяваш:
  • 9 лв.
Поръчка без регистрация
0
Закупени Ваучера
Още оферти
Simple Ajax Contact Form

Pest Reject е второ поколение евтин комбиниран китайски уред против насекоми и гризачи. Иновативен и безопасен уред, който използва ултразвукова и електромагнитна технология за генериране на импулси и звук с цел прогонване на насекоми и гризачи. Pest Reject адаптер за контакт излъчва ултразвукови вълни и елекромагнитни импулси през неравни интервали от време, които биха могли да създадат дискомфорт за хлебарки, паяци, мравки, бръмбари, комари,мухи и гризачи. Pest Reject не замърсява околната среда, защото не съдържа никакви токсични химикали и отрови и не ползва консумативи. Безопасен е за цялото ви семейство и домашните любимци с изключение на хамстери/морски свинчета и други гризачи. Често задавани въпроси: 1,2 или 4 уреда да закупя? Pest Reject попада в долната ценова категория, закупете колкото желаете уреда, може и от различни марки и ги разположете по диагонал на охраняваното помещение, не дръжте храна на открито. Каква е разликата м/у скъпи и евтини уреди ? Уредите против вредители които АБВШОП предлага са на цена от ок 10 лв до 385 лв. Като технология са сходни, като цената най-често зависи от вложените части, ноу хау и рекламни разход, при по-евтините модели често медната намотка, която генерира импулсите е заменена с по- евтин чип или тонколонката от плоска колонка. Сглобката е с лепене, което е по-евтино, отколкото с болчета. По-скъпите са на ирландски производител с кралски сертификат за качество и скъпа електроника. Информация, която сме длъжни да Ви предоставим. Според wikipedia ултразвука влияе на насекомите като те напускат охраняемия обект, когато уредите излъчват ултразук. Някой производители и рекламата по ТВ твърдят че с включването на уреда вредителите веднага изчезват. Ние не вярваме на чудеса, по-скоро сме склонни да вярваме, че този процес е по-дълъг. Дали и кога излъчваните импулси ще достигнат всички вредители и дали някой от тях няма да е глух е строго индивидуално. Не е доказано единодушно, че ултразука оказват съществено влияние на гризачите и оплодителната им система, като изследванията продължават електроимпулсни уреди - излъчват импулси по окабеляването (могат да се замерят) ултразвукови - излъчват ултразвук в горен диапазон като влияят на нервната система на насекомите (по никакъв начин не се чуват от човека) йонни - облъчват помещението с отрицателно заредени полезни иони (милиони на куб. см) Инструкции за употреба: 1. Включете Pest Reject в контакта и проверете дали светлинният индикатор се е включил.
2. Червеният индикатор трябва да свети когато устройството работи. Жълтият индикатор показва функцията електомагнетизъм, а зеленият - функцията ултразвук. Жълтият и зелен индикатор мигат когато устройството работи правилно.
3. Устройството е снабдено и с нощен индикатор, който може да бъде включен с натискане на малкия бял бутон върху горната му част. За изключване се използва същият бутон, който трябва да се натисне отново.
4. Оставете устройството включено 24 часа в денонощието и 365 дни в годината.
5. Един Pest Reject е достатъчен за защитата на едно помещение в блок, като колкото е по-дълъг кабела, толкова по-голяма ще е зоната на покритие на уреда.Ако вземем под внимание северно американски тип къща със свободно положени кабели в стените , може покритието да стигне и до 200 кв/м. а/ Бутон за включване/изключване на нощния индикатор
b/ Нощен индикатор
с/ Червен индикатор/ Устройството е включено
d/ Жълт индикатор/ Електромагнитна функция
е/ Зелен индикатор/ Ултразвукова функция
Характеристики на продукта:
Работна честота: 20 kНz – 65 kНz
Напрежение: 220 V
Разход на електроенергия в режим на излъчване: < 2 W
Ефективна площ: едно помещение. Произход Китай
Подръжка:
Pest Reject не изисква никаква поддръжка. Използва се за неограничен период от време. Препоръки за оптимални резултати:
 

Условия на офертата

Предоставено от Уеб Солюшънс ЕООД


За контакти