Вече сме 6496
отбор свежари!
0892303004

Газова горелка Turbo Torch BS 400, Пиезо запалване, Вградена дюза, СиняСива

29.30 лв.
  • Реална стойност:
  • 45.30лв.
  • Отстъпка от нас:
  • 36%
  • Спестяваш:
  • 16,27 лв.
Поръчка без регистрация
0
Закупени Ваучера
Още оферти
Simple Ajax Contact Form

Описание на продукта: Домакински тип горелка, предвидена за непостоянна работа и дълъг експлоатационен срок. Предназначена за разтопяване за сладкарски цели, карамелизиране на захар, разпалване на барбекю, възстановяване на зъбни протези, ремонт на домакински уреди, разтопяване на пластмаси и стъкло и др. Идеален помощник в домакинството. Може да ползвате горелката за различни технически цели.Компактна и удобна с предпазител за деликатни и фини дейности, пиезо запалване.
Характеристики: Наименование: Газова горелка Тип: Горелка Модел: BS-400 Температура на пламъка до 1800?C Материал корпус: Метал Обем на резервоара: 50 ml. Време на работа: до 180 мин.
Начин на употреба: Натиснете и завъртете регулатора по стрелката за да разблокирате и автоматично запалване. За регулиране на пламъка с регулатора отпред. За стоп натиснете червения бутон. Зареждането става през дюза в ръковхватката с газ за запалки след привършването на наличната газ в резервоара. Заредената горелка служи няколко часа при нормално използване. Не се препоръчва непрекъсната работа повече от 5 минути. Състояние чисто ново, опакована в търговска опаковка - блистер Зареждането става през дюза, с газ за запалки
Приложение: Може да ползвате горелката дори за сериозни технически и лабораторни цели (разтопяване на метали, запояване и др., автосервизи, ремонт на битова техника/хладилници ,климатици)
Зареждане: С газ за запалки през дюза в ръкохватката Комплектът включва: Горелка Кутия за съхранение
**Забележка: Продава се незаредена за безопасност по време на транспортирането. .

Условия на офертата

Предоставено от Уеб Солюшънс ЕООД


За контакти