Вече сме 6534
отбор свежари!
0892303004

Комплект Градински ръкавици с нокти Tevo, Десни нокти, 2 Броя

17.17 лв.
  • Реална стойност:
  • 30.00лв.
  • Отстъпка от нас:
  • 43%
  • Спестяваш:
  • 12,83 лв.
Поръчка без регистрация
0
Закупени Ваучера
Още оферти
Simple Ajax Contact Form

Градинаски ръкавици с нокти - С тези градински ръкавици с нокти ще можете да издълбавате дупки достатъчно дълбоки за да посеете вашето зрънце! Тези градински ръкавици не са като другите! Защо? Ами, защото имат още едно предимство и това са техните пластмасови накрайници, извити като нокти. Тези ръкавици ще предпазват ръцете Ви, когато работите в градината и с тях работата ще върви по-бързо и комфортно, а за Ваше още по-голямо улеснение, когато искате може да сложите пластмасовите накрайници като нокти. С тях ще можете да издълбавате дупки, в които да засявате Вашите растения, зеленчуци и плодове. Засаждането без ръкавици може да бъде мръсна работа или още по-лошо да имате ръкавици, но те да не предпазват ръцете Ви. Най- после има такива специални градински ръкавици!
Това са едни невероятни ръкавици, без които няма да може да живеете. Те правят копаенето, засаждането, сортирането и заравняването – лесно! Тези ръкавици с нокти заместват инструментите - бързо разстилат, сортират и правят работата в двора забавна отново и безпроблемна. Заравнете камъчетата в градината за секунди и всичко останало само с едно бързо движение на ръката Ви. Тези ръкавици, дори заместват греблото, почиствайки двора мигновено.
Тези ръкавици с нокти предотвратяват появата на мазоли, дори и при най - тежката работа. Устойчиви са на пробиване, предпазвайки ръцете Ви от остри бодли и тръни. Те са с гъвкав и ергономичен дизайн, лесни за използване. Правят лесно взимането, дори и на малки предмети. С техния опростен, изчистен дизайн ще Ви помогнат да отгледате семената във Вашата лятна градина за двойно по-малко време, без никакави инструменти.
Погледнете отново тези специално снабдени ръкавици - те ще Ви помогнат лесно да копаете, дори и в най - трудната и суха почва и кал, без никакви инструменти. Почистват се лесно и не задържат мръстотия, като оставят ръцете Ви сухи, чисти и защитени. Пробвайте тези ръкавици с нокти и променете начина си на работа в двора завинаги!
Ръкавиците са две като едната е с 4 бр. накрайници като нокти.
Характеристики:
• материал: латекс, полиестер, пропилен
• размер: универсален

Условия на офертата

Предоставено от Уеб Солюшънс ЕООД


За контакти