Вече сме 6496
отбор свежари!
0892303004

Вакуумен уред за почистване на пори и черни точки XN-8030

43.60 лв.
Купи
  • Реална стойност:
  • 80.00лв.
  • Отстъпка от нас:
  • 45%
  • Спестяваш:
  • 36,4 лв.
Поръчка без регистрация
0
Закупени Ваучера
Подари на приятел
Още оферти
Simple Ajax Contact Form


Вакуумен уред за почистване на пори и черни точки
Свежа и чиста кожа с вакуумно почистване

До скоро единственият ефективен метод за дълбоко почистване на кожата от натрупване на замърсявания и мъртви клетки беше посещението при козметик. С този уред имате възможност да се погрижите външния си вид в домашни условия. Той използва вакуум, за да отстрани в дълбочина замърсяването и да освободи порите от излишният себум натрупан в тях.

Кожата на лицето задържа прах и мазнина в дълбочина, която трудно можем да премахнем само с измиване. Черните точки са не само козметичен дефект, но и вредят на доброто състояние на лицето, като не позволяват на кожата да диша.

С различните накрайници ще можете да достигнете и до труднодостъпни места- около носа и близо до ъгълчетата на устата. В зависимост от зоната ще можете да избирате от трите степени на вакуум. Чрез този метод Вие щадите епидермиса от нараняване, поява на зачервяване и алергии към различни козметични препарати.

Освен освежена, кожата ще бъде и по стегната, ще възвърне естествения си цвят, тъй като вакуума благоприятства доброто кръвообращение и стимулира лимфната система в лицевата област.
Приставки за разнообразно приложение

В комплекта са включени 4 вакуумни приставки в зависимост от зоната на приложение.

Големият накрайник е за дълбоко отстраняване на че

Условия на офертата

Предоставено от Уеб Солюшънс ЕООД


За контакти