Вече сме 6534
отбор свежари!
0892303004

Интегрирана соларна лампа 90W LED прожектор, сензор движение

89.99 лв.
Купи
  • Реална стойност:
  • 100.00лв.
  • Отстъпка от нас:
  • 10%
  • Спестяваш:
  • 10,01 лв.
Поръчка без регистрация
0
Закупени Ваучера
Подари на приятел
Още оферти
Simple Ajax Contact Form


Соларна улична лампа е интелигентна система за външно осветление, която интегрира най-добрите енергоспестяващи части – фотоволтаичен панел, осветително тяло, сензор, контролер и литиева батерия, всичко това в една кутия.

Системата е изцяло автономна. Без никакви сметки за електричество или разходи за поддръжка. Високоефективният слънчев панел събира енергия от слънцето и я съхранява в усъвършенстваната литиева батерия. Дори слънчевите лъчи да не огряват силно и директно панела, батерията продължава да се зарежда, макар и по-дълго. Веднага след като се стъмни мощният светодиод автоматично ще се включи, за да осигури светлина.

Очакван живот на LED панела до 50 000 часа! Това прави над 20 години срок за експлоатация.

Когато се установи движение, LED сензорът ще увеличи яркостта, за да осигури допълнително осветление за всеки в района. След 20 секунди или когато движението вече не е открито, светлината намалява, за да спести енергия. Тази интелигентна функция позволява на соларната лампа, захранвана от слънчева енергия, да спестява енергия, когато никой не е в обхват и няма необходимост от светлината, което означава много по-дълго време на работа, отколкото бихте очаквали от подобно соларно осветление.

Получавате и дистанционно управление, с което може да включвате и изключвате лампата, да я нагласяте да свети винаги на100% яркост или в интелигентен режим, да задавате колко часа да свети и т.н.

Технически характеристики:

Соларен панел: Високоефективен поликристален

Работно време: 13 часа

Мощност на лампата 90W

Цветна температура: 6500К

Условия на офертата

Предоставено от Уеб Солюшънс ЕООД


За контакти