Вече сме 6496
отбор свежари!
0892303004

Уред за автомобилна диагностика ELM 327 LQ OBD II Bluetooth V2.1 29.99

9.99 лв.
Купи
  • Реална стойност:
  • 11.99лв.
  • Отстъпка от нас:
  • 17%
  • Спестяваш:
  • 2 лв.
Поръчка без регистрация
0
Закупени Ваучера
Подари на приятел
Още оферти
Simple Ajax Contact Form


Безжична Bluetooth връзка с компютър, смартфон, таблет и др.
Висока скорост.
Диагностика на OBD-II съвместими автомобили Продукта е подходящ за диагностика на всички автомобили отговарящи на стандарта OBDII/EOBDII. В Европа за пътнически и лекотоварни автомобили, OBDII/EOBDII стандарта е задължителен от 2001г. за бензинови и от 2004г. за дизелови автомобили.
Уверете се, че автомобила на които възнамерявате да използвате този продукт е OBDII/EOBDII съвместим. Възможно е да се ползва с всеки софтуер предназначен за ELM327. Множество производители предлагат безплатен и/или платен софтуер за използване с този интерфейс за Windows, Linux, Android и др.
Съвместим с iPhone, iPad
Имате възможността да откривате неизправности по автомобила, да изтривате натрупани грешки, да следите в реално време данните от автомобила (броят сензори е различен при различните автомобили). Може да имате моментен достъп до оборотите на двигателя, скоростта на автомобила, среден и моментен разход на гориво, средна скорост, изминато разстояние, температура на маслото, температура на двигателя, оставащите километри до свършване на горивото, моментна мощност на автомобила (в HP) и още много много други.
Устройствата са чисто нови , запечатани в оригиналната опаковка - ELM 327 , към тях има диск с най-новият софтуер за различни операционни системи.Включва се към OBD2 куплунга на автомобила. Връзката към телефона , таблета или лаптопа - чрез Bluetooth .
Комплекта съдържа :
- 1бр. чисто нов модул elm327 v1.5
- 1бр. CD с приложен софтуер.

Поддържа марките:

Условия на офертата

Предоставено от Уеб Солюшънс ЕООД


За контакти